Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28631
Назва: | Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену |
Автори: | Бурлюбаєва, Т. М., Мухін, Д. С. |
Науковий керівник : | Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 8. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28631 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_7-7.pdf | 133.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.