Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28631
Назва: Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену
Автори: Бурлюбаєва, Т. М.,
Мухін, Д. С.
Науковий керівник : Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 8.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28631
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_7-7.pdf133.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.