Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМельнік, Л. О.-
dc.contributor.authorТитаренко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-03-28T08:09:13Z-
dc.date.available2023-03-28T08:09:13Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТитаренко М. В. Система управління якістю послуг у міжнародному ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мельнік Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 125.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28432-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСистема управління якістю послуг у міжнародному ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_125.pdf106.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.