Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28374
Назва: ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини
Автори: Загорулько, А. М.
Манжай, В. В.
Паращук, Ю. В.
Усова, А. А.
Яременко, В. А.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Загорулько А. М., Манжай В. В., Паращук Ю. В., Усова А. А., Яременко В. А. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28374
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-44.pdf139.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.