Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРаскосова, Г. Б.-
dc.contributor.authorКрупей, М. І.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:30:11Z-
dc.date.available2023-03-26T08:30:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРаскосова Г. Б., Крупей М. І. Transversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 212-213.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28256-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleTransversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті).uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_212-213.pdf485.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.