Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28248
Название: | Роль і місце вивчення економічної та соціальної історії в гуманітарній підготовці фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі |
Авторы: | Головко, О. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Головко О. В. Роль і місце вивчення економічної та соціальної історії в гуманітарній підготовці фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 196-197. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28248 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_196-197.pdf | 486.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.