Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28207
Назва: | Аналіз технологій підготовки залишків після анаеробного бродіння |
Інші назви: | Анализ технологий подготовки остатков после анаэробного брожения Analysis technology training residue after anaerobic fermentation |
Автори: | Скляр, О. Г. Скляр, Р. В. |
Ключові слова: | біогаз;метаногенеруючі бактерії;поживні речовини;зброджувана маса;анаеробний процес;гній;поточні витрати |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Скляр О. Г. , Скляр Р. В. Аналіз технологій підготовки залишків після анаеробного бродіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 649-655 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі описується поточний стан технологій по відокремленню поживних речовин із залишків від бродіння. Наводиться можлива ступінь концентрації поживних речовин, витрати по технологіям та їх ефективність, а також оцінюються існуючі технології. Останні порівнюються з поточними витратами з використання залишків від бродіння і таким чином розглядається застосовність технологій на практиці В работе наводится анализ технологий подготовки остатков от брожения в биогазовых установках In this paper the analysis of induced technology training residues from the fermentation in biogas plants |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28207 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№156_2015_99.pdf | 332.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.