Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28152
Назва: | Зміцнення деталей при чистовому точенні різцями із ПНТМ |
Інші назви: | Упрочнение деталей при чистовом точении резцами из ПСТМ The hardening of parts when finishing token cutters with PSHM |
Автори: | Коломієць, В. В. Фабричнікова, І. А. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Коломієць В. В. , Фабричнікова І. А. Зміцнення деталей при чистовому точенні різцями із ПНТМ. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 526-529 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156 |
Короткий огляд (реферат): | Проведене дослідження доводить, що під час чистового точіння матеріалів різцями із ПНТМ відбувається зміцнення поверхневого шару, яке має великий вплив на експлуатаційні характеристики деталей машин, і в умовах агропромислового виробництва дозволяє замінити операції абразивної обробки Проведенное исследование доказывает, что во время чистового точения материалов резцами из ПСТМ происходит упрочнение поверхностного слоя, которое имеет большое влияние на эксплуатационные характеристики деталей машин, и в условиях агропромышленного производства позволяет заменить операции абразивной обработки The study proves that during finish turning materials cutters from PSHM occurs hardening of the surface layer, which has a great influence on the performance of machine parts, and in terms of agricultural production allows to replace the abrasive machining operation |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28152 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№156_2015_81.pdf | 345.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.