Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28113
Название: Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders
Авторы: Zlatibor, Milic
Letuta, Tatiana
Gasanova, A.
Makarova, I.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Zlatibor M., Letuta T., Gasanova A., Makarova I. Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 267-268.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28113
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_267-268.pdf58.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.