Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27915
Назва: | Вплив елементів режиму різання при абразивній обробці на забрудненість мастильно-охолоджувальних рідин |
Інші назви: | Влияние элементов режима резания при абразивной обработке на загрязненность смазочноохлаждающих жидкостей Influence of elements of the cutting mode at abrasive treatment on muddiness technical liquids |
Автори: | Гулевська, Н. О. Гулевський, В. Б. Кузнецов, І. О. |
Ключові слова: | мастильно-охолоджувальна рідина;абразивна обробка |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Гулевська Н. О. , Гулевський В. Б. , Кузнецов І. О. Вплив елементів режиму різання при абразивній обробці на забрудненість мастильно-охолоджувальних рідин. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 390-394 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156 |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена питанням забруднення і очищення мастильноохолоджувальних рідин (МОР) в технологічних процесах відновлення деталей при ремонті транспортної техніки Работа посвящена вопросам загрязнения и очистки смазочноохлаждающих жидкостей в технологических процессах восстановления деталей при ремонте транспортной техники Work the questions of contamination and cleaning of technical liquids in technological processes of renewal of details at repair of а transport technique is devoted |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27915 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№156_2015_60.pdf | 436.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.