Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [124] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 124
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-04-19Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршуЯнчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Москаленко, О. В.
2011-05-19Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавокЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2011-05-19Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished productsYakovleva, Iu.
2011-05-19Збагачення харчових продуктів біологічно активними речовинами, які входять до складу ягід журавлиниЮрчішина, Л. М.
2011-05-19Комплексний показник якості згущеного термічно обробленого молокаШпачук, Л. В.; Скорченко, Т. А.
2011-05-19Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоївЧернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.; Кочубей-Литвиненко, О. В.
2011-04-19Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягідСоколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.
2011-04Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011-05-19Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктівСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011-05-19Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервівСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2011-05-19Вплив обертового електромагнітного поля на формування якості ковбасних виробівРибіцька, Г. С.; Холодний, Л. П.
2011-04-19Сушіння цикорію у НВЧ-поліПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Османова, Ю. В.
2011-05-19Розробка технологій каротиноїдних добавокПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2011-05-19Новий спосіб консервування каротиноїдних добавокПогарська, В .В.; Павлюк, Р. Ю.
2011-05-19Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В.
2011-05-19Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-04-19Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Ігнатенко, А. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 124