Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27434
Назва: Система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР
Автори: Назаренко, К. С.
Науковий керівник : Карбівнича, Т. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Назаренко К. С. Система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 460.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27434
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_460.pdf142.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.