Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27431
Назва: Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік»
Автори: Гасай, Є. Л.
Бабіч, А. О.
Науковий керівник : Даниленко, Л. В.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Даниленко Л. В., Одарченко Д. М., Одарченко А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 457.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27431
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_457.pdf136.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.