Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27261
Назва: | Потенціал менеджменту в Україні відносно американської та японської моделей |
Автори: | Кривошеєва, Н. М. Шарапова, О. М. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Кривошеєва Н. М., Шарапова О. М. Потенціал менеджменту в Україні відносно американської та японської моделей. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 163-164 |
Серія/номер: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27261 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-163-164.pdf | 136.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.