Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27203
Название: Аналіз споживчого сприйняття кулінарної продукції супермаркету
Авторы: Савицька, Н. Л.
Михайлова, М. В.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Савицька Н. Л., Михайлова М. В. Аналіз споживчого сприйняття кулінарної продукції супермаркету. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 135-136
Серия/номер: Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27203
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-135-136.pdf135.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.