Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Название: Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження
Авторы: Губський, Сергій Михайлович
Добровольська, Олена Владиславівна
Ключевые слова: наукометрія;антиоксидант
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Губський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf318.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.