Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Название: | Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження |
Авторы: | Губський, Сергій Михайлович Добровольська, Олена Владиславівна |
Ключевые слова: | наукометрія;антиоксидант |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Губський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf | 318.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.