Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Title: Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження
Authors: Губський, Сергій Михайлович
Добровольська, Олена Владиславівна
Keywords: наукометрія;антиоксидант
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Губський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297.
Abstract: Метою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf318.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.