Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163
Title: | Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження |
Authors: | Губський, Сергій Михайлович Добровольська, Олена Владиславівна |
Keywords: | наукометрія;антиоксидант |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Губський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297. |
Abstract: | Метою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf | 318.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.