Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27137
Название: Конвергенція вищої освіти й бізнесу: світовий досвід
Авторы: Головко, О. В.
Петренко, Н. В.
Руденко, С. М.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко О. В., Петренко Н. В., Руденко С. М. Конвергенція вищої освіти й бізнесу: світовий досвід. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 103-104
Серия/номер: Освіта як основа сучасного господарського розвитку;Секція 12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27137
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-103-104.pdf136.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.