Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27106
Название: | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів |
Авторы: | Запаренко, Г. В. Берлінська, О. С. |
Научный руководитель: | Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Запаренко Г. В., Берлінська О. С. Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 420. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27106 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_420.pdf | 100.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.