Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27066
Назва: Хімічне забруднення харчових продуктів
Автори: Педченко, Д. В.
Науковий керівник : Уклеіна, О. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Педченко Д. В. Хімічне забруднення харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Уклеіна О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 403.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27066
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_403.pdf113.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.