Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27066
Title: Хімічне забруднення харчових продуктів
Authors: Педченко, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Уклеіна, О. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Педченко Д. В. Хімічне забруднення харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Уклеіна О. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 403.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27066
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_403.pdf113.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.