Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26995
Название: Перспективи застосування нанотехнологій для підвищення термодинамічних властивостей теплоносіїв
Авторы: Алешко, П. М.
Научный руководитель: Потапов, В. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Алешко П. М. Перспективи застосування нанотехнологій для підвищення термодинамічних властивостей теплоносіїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Потапов В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 370.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26995
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_370.pdf105.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.