Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Назва: | Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів |
Автори: | Щепа, Є. С. Цехмистро, Д. Є. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Михайлов, В. М. Маяк, В. І. Маяк, О. А. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Щепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf | 168.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.