Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Назва: Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів
Автори: Щепа, Є. С.
Цехмистро, Д. Є.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Щепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf168.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.