Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777
Назва: Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods
Автори: Labazov, Maksym
Gubsky, Sergey
Samochvalova, Olga
Ключові слова: extraction;grape seed
Дата публікації: 2018
Видавництво: Kyiv: NUFT
Бібліографічний опис: Labazov М., Gubsky S., Samochvalova O. Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 2. P. 509.
Короткий огляд (реферат): The research was carried out to determine the optimal conditions of polyphenolic compounds extraction from defatted grape seed cake to obtain extracts with the maximum antioxidant activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
labazov_gubsky_optimization_of_polyphenolic_kyiv_2018_509.pdf444.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.