Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742
Назва: | Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці |
Автори: | Губський, Сергій Михайлович |
Ключові слова: | антиоксидант;черника |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Губський С. М. Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 263-264. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної публікації було дослідження впливу розчинника на ефективність екстракції антоціанових речовин з ліофільного порошку дикоростучої чорниці, зібраної на території гір Карпати (Україна). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_vplyv_rozchynnyka_na_ekstraktsiyu_tezy_kharkiv_2019_263-264.pdf | 196.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.