Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742
Назва: Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці
Автори: Губський, Сергій Михайлович
Ключові слова: антиоксидант;черника
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Губський С. М. Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 263-264.
Короткий огляд (реферат): Метою даної публікації було дослідження впливу розчинника на ефективність екстракції антоціанових речовин з ліофільного порошку дикоростучої чорниці, зібраної на території гір Карпати (Україна).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742
ISBN: 978-966-405-478-9
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hubskyy_vplyv_rozchynnyka_na_ekstraktsiyu_tezy_kharkiv_2019_263-264.pdf196.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.