Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26728
Название: Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації
Авторы: Паньків, Н. О.
Мартинюк, М. Є.
Научный руководитель: Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Паньків Н. О., Мартинюк М. Є. Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Березовська Н. І., Косів Р. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 331.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_331.pdf147.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.