Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26601
Назва: Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробів
Автори: Чернова, Т. В.
Науковий керівник : Колесник, Т. Л.
Іванова, А. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чернова Т. В. Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Колесник Т. Л., Іванова А. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 305.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26601
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_305.pdf116.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.