Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26526
Title: Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін»
Authors: Комендант, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Дюкарева, Г. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Комендант Ю. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 285.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26526
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_285.pdf116.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.