Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26347
Назва: До питання фальсифікації молочних продуктів
Автори: Бочевська, О. О.
Науковий керівник : Головко, М. П.
Сорокіна, С. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бочевська О. О. До питання фальсифікації молочних продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Сорокіна С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 270.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26347
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_270.pdf116.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.