Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26327
Назва: | Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Управление конкурентоспособностью сельськохозяйственной продукции Management of competitiveness of product |
Автори: | Богомолова, К. С. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;підприємство;продукція;якість;конкурентні переваги;система управління;конкурентоспособность;предприятие;продукция;качество;конкурентные преимущества;система управления;competitiveness;company;products;quality;competitive edge management system |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Богомолова К. С. Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 162 «Економічні науки». 2015. С. 99-107 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 162 |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції є дуже
складним процесом, тому рішення поставленої задачі можливе лише на основі
формування цілісної системи управління конкурентоспроможністю. Враховуючи те, що система управління конкурентоспроможністю продукції є однією з підсистем управління виробництвом, відповідно, її побудова повинна спиратися на загальні принципи системи управління в цілому. У статті наведені основні формулювання понять: «конкурентоспроможність», «якість», «конкурентні переваги підприємства», «управління конкурентоспроможністю продукції», запропонований ряд підходів для формування системи управління Обеспечение конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции является очень сложным процессом, поэтому решение поставленной задачи возможно лишь на основе формирования целостной системы управления конкурентоспособностью. Учитывая то, что система управления конкурентоспособностью продукции является одной из подсистем управления производством, следовательно, ее построение должно опираться на общие принципы системы управления в целом. В статье приведены основные формулировки понятий: «конкурентоспособность», «качество», «конкурентные преимущества предприятия», «управление конкурентоспособностью продукции», предложен ряд подходов для формирования системы управления. Ensuring the competitiveness of agricultural products is a complex process, so the solution of the problem is possible only on the basis of the formation of an integrated system of management of competitiveness. Given that the Management System products is one of the subsystems of production management, therefore, its construction should be based on the general principles of management systems in general. The paper presents the basic concepts of the wording: "competitiveness", "quality", "competitive advantages", "Management of competitiveness of production," proposed a number of approaches for the formation of the control system. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26327 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 162: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
162_2015_14.pdf | 385.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.