Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26257
Назва: Вміст нітратів у свіжих овочах
Автори: Медедкова, І. І.
Попова, Н. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Медедкова І. І., Попова Н. О. Вміст нітратів у свіжих овочах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 226.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26257
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_226.pdf133.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.