Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26242
Назва: Нова продукція з кексового тіста
Автори: Кочерга, В. І.
Терлик, Т. С.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кочерга В. І., Терлик Т. С. Нова продукція з кексового тіста: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 87-88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26242
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-87-88.pdf159.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.