Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26155
Назва: Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі
Автори: Одарченко, Д. М.
Соколова, Є. Б.
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299-300
Серія/номер: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26155
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-299-300.pdf143.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.