Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26155
Title: Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі
Authors: Одарченко, Д. М.
Соколова, Є. Б.
Issue Date: May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299-300
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26155
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-299-300.pdf143.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.