Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26155
Title: | Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі |
Authors: | Одарченко, Д. М. Соколова, Є. Б. |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299-300 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26155 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-299-300.pdf | 143.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.