Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26122
Назва: Інноваційні підходи до організації самостійної роботи студентів у процесі вивчення дисципліни «Технологія галузі»
Автори: Кучерук, З. І.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кучерук З. І., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р. Інноваційні підходи до організації самостійної роботи студентів у процесі вивчення дисципліни «Технологія галузі». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 313-314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26122
ISBN: 978-966-405-480-2
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-313-314.pdf124.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.