Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26092
Название: Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання
Авторы: Цихановська, І. В.
Євлаш, В. В.
Скуріхіна, Л. А.
Павлоцька, Л. Ф.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Цихановська І. В., Євлаш В. В., Скуріхіна Л. А., Павлоцька Л. Ф. Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 285-286
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26092
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-285-286.pdf146.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.