Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26092
Title: Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання
Authors: Цихановська, І. В.
Євлаш, В. В.
Скуріхіна, Л. А.
Павлоцька, Л. Ф.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Цихановська І. В., Євлаш В. В., Скуріхіна Л. А., Павлоцька Л. Ф. Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 285-286
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26092
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-285-286.pdf146.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.