Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26029
Title: Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошку
Authors: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Гордієнко, І. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 215-216
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26029
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-215-216.pdf146.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.