Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25806
Название: Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
Авторы: Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шматченко, Н. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології».Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 221-223.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25806
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_31.05.19-221-223.pdf126.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.