Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25806
Название: | Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології» |
Авторы: | Артамонова, М. В. Гревцева, Н. В. Шматченко, Н. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Артамонова М. В., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології».Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 221-223. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25806 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-221-223.pdf | 126.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.