Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25603
Название: Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру
Авторы: Ножечкіна-Єрошенко, Г. М.
Іванись, К. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Ножечкіна-Єрошенко Г. М., Іванись К. І. Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 66-69.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_39.pdf385.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.