Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25262
Название: Результати моніторингу якості ікри з кабачків українських виробників
Авторы: Голуб, С. В.
Научный руководитель: Ольховська, В. С.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Голуб С. В. Результати моніторингу якості ікри з кабачків українських виробників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ольховська В. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 207.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25262
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_207.pdf132.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.