Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Название: | Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід |
Авторы: | Черкашина, І. О. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Яницький, В. В. Крячко, Т. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Черкашина І. О. Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Департамент харчової промисловості Міністерства аграрної політики Україн Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 168. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_168.pdf | 107.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.