Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Название: Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід
Авторы: Черкашина, І. О.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Яницький, В. В.
Крячко, Т. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черкашина І. О. Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Департамент харчової промисловості Міністерства аграрної політики Україн Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 168.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_168.pdf107.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.