Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25183
Назва: Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавок
Автори: Савченко, О. О.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Яницький, В. В.
Крячко, Т. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Савченко О. О. Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25183
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_165.pdf106.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.