Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25182
Назва: Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку
Автори: Руда, Л. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Руда Л. В. Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25182
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_164.pdf120.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.