Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25182
Title: Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку
Authors: Руда, Л. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Руда Л. В. Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 164.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25182
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_164.pdf120.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.