Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25182
Title: | Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку |
Authors: | Руда, Л. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Максимова, Н. П. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Руда Л. В. Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 164. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25182 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_164.pdf | 120.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.