Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111
Title: | Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях |
Authors: | Євлаш, В. В. Цихановська, І. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В. В., Цихановська І. В. Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. V-VI |
Series/Report no.: | Пленарне засідання; |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-V-VI.pdf | 238.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.