Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111
Title: Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях
Authors: Євлаш, В. В.
Цихановська, І. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Цихановська І. В. Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. V-VI
Series/Report no.: Пленарне засідання;
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-V-VI.pdf238.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.