Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.date.accessioned2023-03-03T15:16:11Z-
dc.date.available2023-03-03T15:16:11Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Цихановська І. В. Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. V-VIuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25111-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПленарне засідання;-
dc.titleВикористання наночастинок природних мінералів у харчових технологіяхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-V-VI.pdf238.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.