Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24757
Назва: Вивчення якості вітамінних смакових добавок із хлорофіловмісних овочів
Автори: Дорошок, Т. В.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Коробець, Н. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дорошок Т. В. Вивчення якості вітамінних смакових добавок із хлорофіловмісних овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Коробець Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24757
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_155.pdf182.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.