Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24744
Название: Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо
Авторы: Строгаль, М. О.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Гавриш, А. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Строгаль М. О. Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гавриш А. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 147.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24744
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_147.pdf118.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.