Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24675
Назва: Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання
Автори: Одарченко, А. М.
Одарченко, М. С.
Звягінцева, Г. Л.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Одарченко М. С., Звягінцева Г. Л. Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 116-117
Серія/номер: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24675
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-116-117.pdf157.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.