Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24675
Назва: | Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання |
Автори: | Одарченко, А. М. Одарченко, М. С. Звягінцева, Г. Л. |
Дата публікації: | 20-жов-2011 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Одарченко А. М., Одарченко М. С., Звягінцева Г. Л. Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 116-117 |
Серія/номер: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24675 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-116-117.pdf | 157.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.