Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24667
Название: Використання нових методів оцінки якості овочевої сировини
Авторы: Одарченко, Д. Ф.
Діденко, О. В.
Сюсель, О. О.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Діденко О. В., Сюсель О. О. Використання нових методів оцінки якості овочевої сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 110-111
Серия/номер: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24667
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-110-111.pdf153.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.